Palvelut

Veneiden säilytys ja käsittely

Säynätsatama tarjoaa veneiden talvisäilytyspalvelut, veneiden nostot ja laskut sekä pohjan pesut. Käytössämme on nelivetotraktori, jolla voimme käsitellä traktorivetoisia sekä henkilöautotrailereita.

Säilytyshalleina toimii kolme 6 m korkeaa kaarihallia, 4.5 m korkea puurakenteinen halli sekä 5 m korkea teräshalli. Lämpimän 1400 m2 hallin ovenkorkeus on 5,5 mtr. Lisäksi veneitä on mahdollisuus säilyttää aidatulla ja vartioidulla n. 1500 neliömetrin ulkoalueella, jossa asiakas vastaa itse veneen peittelystä.

Veneiden kuntokartoitus

Veneiden kuntokartoitus on Finnboat Ry:n lanseeraama yksityiskohtainen veneen kunnon arviointi, jossa käydään läpi kaikki veneen tärkeät kohteet.

Ammattimaisen kuntokartoituksen etuja ovat mm.

- vene on oikeutettu vakuutusmaksualennukseen
- edesauttaa veneen myyntiä tai antaa lisäturvaa venettä ostettaessa
- vesilläliikkuminen on turvallisempaa kunnossa olevalla veneellä

Säynätsatamalla on kaksi ammattilaista auktorisoitua venetarkastajaa. 

Korjaus- ja kunnostuspalvelut

Korjaamohallissamme suoritamme vaativatkin korjaus-, muutos ja asennustyöt kaikenmallisiin veneisiin. Veneiden kunnostuspalveluihin kuuluvat mm. vahaukset, kiillotukset, verhoilujen ja kuomujen uusiminen, lakkaukset ja maalaukset. Korjaamme myös lasikuituveneiden osmoosivaurioita. 

Huoltopalvelut

Huollamme telakoitavat veneet tiloissamme tai tarvittaessa järjestämme merkkihuollot yhteistyökumppaneidemme kautta. Kysy lisää!

Telakointitrailereiden valmistus

Oma telakointitraileri varmistaa veneen parhaan mahdollisen käsittelyn. Valmistamme telakointitrailerit veneen mittojen mukaan. Pyydä tarjous!